Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reparatie plansa bord Audi A3

Reparatie plansa bord Audi A3 Reparatie plansa bord Audi A3
Reconditionam planse bord Audi A3 cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Audi A3 cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Audi A3 consta in reconstruirea acesteia in zona in care s-a spart airbagul si altor parti unde aceasta este deriorata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in piele ecologica, aceasta va arata ca noua. Plansa bord de Audi A3 reparata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Audi A3
Reconditionari capac airbag volan Audi A3 cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Capacul airbag volan va arata ca nou dupa reconditionare.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Audi A3
Fiecare plansa de bord de Audi A3 trebuie sa parcurga anumite etape pentru a reusi sa arate impecabil, acum va vom explica in mare care sunt pasii urmati :
Reconditionare plansa de bord Audi A3

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea zonei este facuta cu atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate impecabil. Plansa de bord reparata de Audi A3 va arata identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Fiecare plansa dupa reparatie trebue matuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este obligatoriu ca fiecare plansa de bord de Audi A3 sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in partile foarte tensionate. In cazul in care bordul reconditionat nu este foarte bine curatat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi expus la soare.

4. Lipire
Dupa ce plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, apoi materialul se pozitioneaza pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Audi A3 trebuie decupate toate partile unde sunt pozitionate gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este de preferat ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Audi A3 sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece exista situatii in care materialul trebuie decupat cu foarte mare atentie in acele zone. Asa evitam posibilitatea de a taia prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Intarirea adezivului
Dupa parcurgerea etapelor de mai sus plansa de bord de Audi A3 este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta fiind intervalul in care adezivul utilizat de noi isi face reactia completa.
Reparatii plansa bord Audi A3

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Audi A3
Materialul utilizat la repararea unei planse de bord Audi A3 este material spcial pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile UV, materialul are un interval mare de rezistenta la temperatura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Exista posibilitatea de a alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reconditionati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Audi A3
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Audi A3 este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Folosim solutii special destinate pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Audi A3
Plansele de bord de Audi A3 sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa bord Audi A3, Reparatii plansa bord Audi A3, reparatie bord Audi A3, bord Audi A3, capac airbag volan Audi A3

Card image cap Card image cap